Webshop
Menu
Webshop
+45 8738 6411

Ny sælger i Svejsehuset A/S

af Lene Børgesen, dato Aug 22, 2022 8:45:18 AM

velkommen_hj_

Dennis Ussing har en baggrund som bl.a. klejnsmed og materialekoordinator. Han glæder sig til at være på ”den anden side af bordet” som Svejsehusets udkørende sælger på Fyn og Sønderjylland.

Dennis er uddannet klejnsmed på Haarslev Industries og har efterfølgende arbejdet som bl.a. rejsemontør og materialekoordinator, hvor han i sidstnævnte stilling har været ansvarlig for indkøb af tøj, sko, værktøj osv. til 250 mand og 30 montører.

En erfaring der gør, at han i sin rolle som sælger hos Svejsehuset nu kan sætte sig i kundens sted.

”For mig handler det ikke kun om at komme for at sælge, men for at servicere og vigtigst af alt have kundens behov i fokus,” siger Dennis om sin nye rolle.

Dennis er bosat på Nordfyn med sin lille familie på fem på et dejligt landsted. Han er en positiv og udadvendt person med frisk energi til at yde den bedste service for Svejsehusets kunder.

”Jeg glæder mig til udfordringerne. Det er det, der er sjovt. Og så glæder jeg mig til at komme ud til kunderne, møde nye mennesker og skabe relationer,” siger Dennis.

Med Dennis på holdet er Svejsehuset nu også leveringsdygtig i klingende fynsk – det får du fornøjelsen af, når du fanger ham på 30486789. Velkommen til Dennis!

Få tips og tricks til svejsning og skæring i vores nyhedsbrev.

Læs også