Webshop
Menu
Webshop
+45 8738 6411

Vi er nørder og håndværkere

Vi har folk med over 40 års erfaring i branchen. Med andre ord: vi ved hvad vi taler om.

bygning-4_edits_hj

Et videnshus

Svejsehuset er bygget på et fundament af viden om svejsning og skæring. Vi er uddannede smede, elektroteknikere, ingeniører og maskinmestre, og vi har en bred viden indenfor diverse produkter og materialer til jern og metalindustrien. Vi betragter faktisk os selv mere som undervisere og rådgivere i de rette løsninger til industrien – langt mere end som sælgere. 

 

 

 

 

 

 

 

Vores passion.

Vi elsker godt håndværk. Vi sætter en ære i at kende forskelle og fordele, samt at vide mere.

Vi lever gennem vores kunders succeser. 

Vores mission.

Vi løser hvad andre ikke kan.

Vi skaber vedvarende konkurrencefordele for vores kunder.

frontpage-flip

Tag et kig i vores interaktive brochure

Vores værdier

Mange virksomheder har værdier – det har vi også. Men hvorfor er vores værdier vigtige for dig?

Vores værdier er vores garanti overfor dig! De definerer den måde vi agerer og vores opfattelse af, hvad der er rigtigt, og hvad der er forkert

 

 

Vi er agile

Vi kan hurtigt ændre retning og tilpasse os kundernes ønsker og behov. Vi kan (oftest) skaffe alt, og vi er parate til at hjælpe jer med meget kort varsel. Vi kender branchen, og vi ved hvor kritisk maskinstop og fejl kan være for jeres forretning.

Vi er kvalitetsbevidste

Både i forhold til vores arbejde men også i forhold til de produkter vi sælger. Vi laver tingene ordentligt, og vi måler på kvaliteten af vores udførte arbejde. Vores leverandører er nøje udvalgte. Vi kunne sagtens tjene mere ved at sælge diverse OEM produkter, men vi har valgt at forhandle produkter fra leverandører vi kan stå inde for.

Vi er ordentlige

Hos os er en aftale en aftale. I vil derfor opleve, at vi holder, hvad vi lover. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder, og samler på langvarige kundeforhold. Vi behandler derfor andre som vi selv forventer at blive behandlet, og vi respekterer hinanden. I vil derfor opleve at blive taget seriøst når I er i kontakt med os.

Hos os er I ikke bare et kundenummer. Vi gør en indsats for at forstå jer og jeres forretning. I betyder noget for os.

Vi er vidende

På mange områder er vi specialister. Vi går op i at vide mere. Vi er opmærksomme på de nyeste trends og gør meget ud af at opsøge og forstå de nyeste teknologier og produkter.

Vi betragter os selv som rådgivere og vejledere. I kan derfor altid læne jer op ad os, når I har brug for råd og vejledning.

Svejsehusets Blog

Få inspiration og information om de nyeste trends, nyheder og tricks inden for svejseindustrien.