Webshop
Menu
Webshop
+45 8738 6411

 

 

Vi er et af Danmarks største Linde gasdepoter

 

Daglig udbringning med egen lastbil i hele Østjylland

"Det er gas..."

.. men vi har desværre hverken fuldgas eller bundgas i sortimentet. Vi kan til gengæld godt tage lidt gas fra vores kunder.

Vi har i mange år været et af Lindes (tidligere AGA) største depoter i Danmark, og har derigennem opbygget et stort kendskab til Lindes sortiment. Vores specialister står klar til at hjælpe jer både på telefon og personligt.

Vi har næsten alt fra Linde i sortiment, lige fra de helt store batterier til de små flasker på få liter. Vi får leveret produkter fra Lindes centrallager mindst 1-2 gange om ugen, så vi har altid et stort udvalg på lager.

Svejsehuset står alene for udlevering og udbringning. Det vil sige, at det kræver et Linde kundenummer for at hente eller modtage gas fra Svejsehuset. Al fakturering foregår derfor også gennem Linde. 

 

Levering direkte til jer.

Vi har kunder i det meste af Østjylland, og vi kører dagligt ud med gas. Vi kører efter et skema, og er i netop jeres område mindst én gang i ugen.

Vil I også have leveret gas? I højre side kan I finde vores skema for gaskørsel – og se, hvornår vi er i nærheden af jer. Husk at bestille dagen før.

Inden for vores normale åbningstider kan gas også afhentes i vores butik i Viby J. 

 

Gas i vores webshop

Nu kan I som Linde-kunde bestille gas gennem vores webshop. I webshoppen kan I oprette favoritvarer, så gas for fremtiden kun er få klik væk. I kan også bestille levering af gas gennem webshoppen.

Alternativt kan I bestille gas ved at skrive til gas@svejsehuset.dk

Tøv ikke med at ringe eller skrive til os – vi kan også hjælpe med at oprette favoritvarer i webshoppen.

Tøris

Tøris er ren kuldioxid (CO2) i fast form, og er et unikt produkt med stor kuldekapacitet, der svarer til omkring det dobbelte af almindelig is.
Læs mere →

Vigtig info vedr. tøris

Tøris er skal behandles med stor forsigtighed, og kræver ekstra opmærksomhed ved anvendelse.
Læs mere →

Skema for gaskørsel

Her kan I se, hvilke dage og hvor vi leverer i Østjylland.
Læs mere →

Claus Ladefoged Pedersen_hj_kvadrat
Claus Ladefoged Pedersen
Ansvarlig for industrigasser

 +45 2259 9416

  cp@svejsehuset.dk

Kontakt os

gas-5_edits_hj