Webshop
Menu
Webshop
+45 8738 6411
rep-5_edits_hj
act-sample-bg13.jpg

 

 

Serviceafdeling

Vores specialister i serviceafdelingen servicerer, installerer, reparerer og validerer maskiner i hele landet

Fuld service - fast pris -maksimalt sikkerhed.

Vi tilbyder nu et banebrydende servicekoncept, hvor I for en fast pris hver måned, kan få serviceret og repareret svejsemaskiner og slanger.

Vi er specialister

Svejsehuset har et team af serviceteknikere, der med deres brede erfaring indenfor faget kan løse næsten enhver opgave.

Serviceafdelingen

Defekt udstyr kan hurtigt blive dyrt for de fleste virksomheder. Svejsehusets serviceteknikere hjælper med at sikre, at jeres udstyr virker som det skal, og at I oplever så lidt nedbrudstid som muligt.

Serviceaftale

Når jeres udstyr skal serviceres, valideres eller når uheldet er ude, så sikrer en serviceaftale hos Svejsehuset jer de bedste vilkår inden for service og kørsel.

VIP-service

Hvis jeres udstyr er en essentiel faktor i jeres forretning, anbefaler vi at tegne en VIP-serviceaftale – så kommer I altid først i køen og kan få service når det passer jer.

Rabataftaler

Når I tegner en serviceaftale hos Svejsehuset kan I som virksomhed nyde godt af vores rabataftaler.

Faste vedligeholdelses omkostninger de næste 36 mdr.? 

Ønsker I sikkerhed for, at jeres vedligeholdelses omkostninger på svejsemaskiner og svejseslanger ikke stiger? Betyder økonomisk sikkerhed noget for jer, så læs videre her.

Vi tilbyder nu et nyt servicekoncept, hvor I for en fast pris om måneden får serviceret, repareret og valideret alle jeres svejsemaskiner og svejseslanger de næste 36 mdr. I ved derfor nu hvad jeres faste kapacitetsomkostninger bliver på alt jeres vedlighold og reparation - de næste 36 mdr. 

  • Det inkluderer endda alle reservedele, materialer og timer forbundet med vedligehold og reparation af jeres materiel. Nemt at forstå. Det inkluderer alt.

Prisen varierer - alt afhængig af hvilke maskiner og slanger samt antal. Hver enhed har en fast pris, og den er billig!

Der er selvfølgelig forskel på prisen, alt afhængig af hvad vi taler om. Er det er en stor vandkølet 400 Amp MIG maskine eller en lille elektrode maskine på under 240 Amp. Ligeså er der forskel på prisen, for en vandkølet eller luftkølet slange. 

Konceptet er ikke mærkeafhængig, og vi laver som udgangspunkt alt. Der er dog enkelte specielle undtagelser.

Kontakt os allerede nu for at høre nærmere om dette fantastisk koncept. Det er billigere og nemmere end I tror.

Kontakt os

"Uundværlige supermænd"

Sådan beskriver mange af vores kunder Svejsehusets serviceteam. Vi er gode til det vi laver, og vi ved hvad vi har med at gøre.

Vores serviceteknikere har mange års erfaring, og de har alle en teknisk baggrund. De har været i branchen i mange år og kender til de fleste problemer, som kan opstå hos de forskellige maskintyper og mærker.

Tøv ikke med at kontakte os – det er meget sjældent, at vi ikke kan løse en bestemt opgave. Drejer det sig om at få det 20 år gamle svejseapparat til at køre igen? Skal der installeres, monteres og kalibreres et nyt tonstungt plasmaskæreanlæg?

Vi står klar til at hjælpe.

 

Bestil service

Hvor meget rabat kan jeg få ved at indgå en serviceaftale?

Det er forskelligt, men typisk mellem 5 – 15% rabat i forhold til listepriser. Det afhænger især af, hvor mange maskiner der er i virksomheden, men også af virksomhedens geografiske placering. Er der f.eks. tale om en virksomhed med flere forskellige geografiske lokationer osv. Det hele spiller en rolle.

Ved indgåelse af serviceaftalen gennemgår vi jeres samlede behov og vurderer på jeres maskinpark. På baggrund af dette aftaler vi nogle faste priser på alle former for timer, I har brug for. Servicetimer, kørselstimer, valideringstimer osv.

Priser på reservedele er ikke en del af serviceaftalen. Disse priser afgøres af jeres rabatgruppe på kundeniveau, og har ikke noget med serviceaftalen at gøre.

 

Bestil service

Kan I ikke lige...

... komme i dag eller i morgen – det tager kun 30 minutter!

Det kan vi i nogle tilfælde godt, men det kræver som minimum, at man har tegnet en serviceaftale. 

Serviceafdelingen i Svejsehuset fungerer på samme måde som alle andre serviceafdelinger. Vi har et begrænset antal personer, som er gode til hver deres ting. Nogle kan alt, andre lidt af hvert og enkelte er deciderede specialister indenfor bestemte områder.

Men vi har kun de folk vi har. Og de er næsten altid booket til noget andet i forvejen. Faktisk mener servicefolkene ofte at ”… de har alt for meget at lave”. Vi gør dog en stor indsats for at passe så godt på dem vi kan, og hjælpe dem så godt vi kan.

Er der ventetid?

Derfor oplever I som kunder, at der er ventetid på at få lavet jeres reparationer. Nogle gange mere end andre. Ligesom når I kører jeres bil på værksted. Det sker også engang i mellem, at vi skal have fat i nogle specielle reservedele, hvorfor der desværre kan forekomme længere ventetid.

Vi er godt klar over, at det næsten altid er lige præcis den maskine, I skal bruge lige nu, der er gået i stykker. Vi lover at lave opgaven så hurtigt vi kan, og til gengæld får I altid en forventet afslutningsdato for opgaven. Normal ventetid på at få lavet en reparation af f.eks. en svejsemaskine er én uge.

I mange tilfælde har vi faktisk mulighed for at hjælpe jer ved at stille en maskine til låns – hvis det viser sig nødvendigt. 

 

Bestil service

Hvad er en serviceaftale?

Med en serviceaftale kan vi tilbyde bedre vilkår på vores service- og kørselspriser i forhold til standardprisen. Det er samtidig i denne aftale, vi fastsætter hvilke faste serviceintervaller og eventuelle valideringer, vi skal udføre i løbet af året.

Vi opfordrer alle vores kunder, som har brug for at få lavet service, til at indgå en serviceaftale med os. I får bedre vilkår med en aftale, og det giver os samtidig mulighed for at tilrettelægge vores tid i serviceafdelingen bedre – så vi kan yde den bedste service.

En serviceaftale løber typisk for ét år ad gangen, hvorefter vi ser på, hvad I har brugt, og om vi skal justere op eller ned i forhold til forbrug.

Hvis ikke der er indgået en serviceaftale, faktureres der altid til gældende timepriser.

Har I brug for en aftale, der sikrer at I kommer først i køen og får hjælp lige når problemerne opstår? Så passer vores VIP-Service måske bedre til jer. Læs mere om den i menuen til venstre.

Bestil service

E-Commerce

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum quam magna, efficitur quis ligula sed, ullamcorper placerat orci. Aliquam pellentesque blandit ante eget pharetra.

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris ac nisi ante.
  • Proin rhoncus sem et lacus pulvinar rutrum. Suspendisse hendrerit luctus rhoncus.
  • Integer euismod, eros at facilisis tempus, magna velit lacinia augue, vitae blandit ligula sapien nec sapien. Integer tellus dolor

Service når det passer jer

Har I brug for en aftale, der sikrer at I kommer først i køen og får hjælp lige når problemerne opstår? Så har vi lavet en særlig VIP-løsning til jer.

Denne aftale giver maksimal fleksibilitet, og gør det muligt for os at køre hurtigt ud til jer, så snart I har brug for det.

En VIP-aftale fungerer som en ekstra forsikring for jer – jeres opgaver kommer forrest i køen, så I hurtigt kan komme videre. 

Hvis ikke man tegner en VIP aftale, så yder vi naturligvis vores gode service på normale vilkår. 

I alle tilfælde, vil der være en almindelig serviceaftale ved siden af, som stadig gælder hvad angår de standardpriser vi har aftalt vedrørende kørsel og timepriser.

Hvad koster en "VIP-serviceaftale"?

En VIP-serviceaftale koster 3.500 kr. om året uanset størrelsen på jeres virksomhed. Der er tale om et fast gebyr, som bliver faktureret hvert måned.

Der ydes ikke kredit på denne betaling, som man normalt har på alle sine andre køb hos Svejsehuset.

Beløbet forfalder hver måned og skal betales hver måned.

 

Bestil service