Webshop
Menu
Webshop
+45 8738 6411

Installation af laserskærer: Sådan foregår det

af Lene Børgesen, dato May 24, 2022 2:03:41 PM

IMG_2347_hj-1Svejsehusets serviceteam i gang med at installere laserskærer hos en kunde.

Hvordan i alverden får man en pakke på 5 tons ind ad døren, og hvem betaler for det? Hvem samler maskinen, og hvordan lærer vi at bruge den? Vi svarer på det hele her.

Er du blevet lun på laserskæring, kan du med garanti godt forestille dig den strømlinede maskine stå klar ude hos dig. Men du har måske også et spørgsmål eller to til, hvordan i alverden sådan en tingest rent praktisk kommer inden for døren. Vi besvarer her vi de spørgsmål, der oftest trænger sig på i overvejelserne om at få laserskæring in-house.

Installation af laserskæring skridt for skridt. Vi kommer ind på:

1. Rådgivning, bestilling og leveringstid 
2. Praktik og priser
3. Udpakning og håndtering 
4. Test af maskinen
5. Oplæring og support 

1. Rådgivning, bestilling og leveringstid.

Vi finder i fælleskab frem til, hvilken model der vil være mest oplagt til lige præcis jeres behov.

Som oftest laves laserskærerne på bestilling, og her er der typisk en produktionstid på 6-12 uger. Hertil kommer fragttiden fra Kina til Danmark, som giver laserskæreren ca. 6 uger på havet. Sommetider har vi en maskine eller to på lager - og så kan vi levere, hvornår du ønsker.  

2. Praktik og priser

Fragten fra Kina til Aarhus kommer oveni maskinens pris. Fragtprisen varierer fra gang til gang alt efter markedet. Du er altid velkommen til at forhøre dig hos Thomas Ulsøe om gældende fragtpriser. Vi arrangerer naturligvis alt det praktiske vedrørende fragten. Ønsker I selv at arrangere fragten til Danmark, er det også helt ok for os. 

Når laserskæreren er landet i Aarhus Havn står vi for næste del af skæremaskinens rejse til dig. Med i pakken er fortoldning, afhentning og tilbagelevering af container, aflæsning og alt andet, der kræves for at maskinen lander sikkert hos dig. 

Kravene til aflæsningsudstyr og bedste måde at aflæsse maskinen hos dig, afklarer vi i fællesskab inden levering. Fremgangsmåden kan nemlig variere alt efter jeres specifikke adgangsforhold, belægning osv.

Laserskæreren ankommer i en container direkte fra producenten Bodor eller fra vores lager i Viby.
Her ses video fra ankomsten af nye laserskærere hos Svejsehuset.  

IMG_0060_hj
Alt efter jeres eget udstyr og adgangsforhold, lægger vi inden levering sammen en plan for, hvordan vi håndterer de store pakker.

3. Udpakning og håndtering

Når laserskæreren er modtaget hos dig og fragtet ind, hvor den skal stå, er I klar til at pakke hele herligheden ud. Vores serviceteam guider jer og tjekker indholdet i fællesskab med dig. Herefter går vores team i gang med at samle maskinen.

IMG_2346_hjSå skal der pakkes ud! Vores serviceteam er tilstede til at guide jer og til at samle laserskæreren. 

IMG_2349_hjEn laserskærer med langt vekselbord begynder at tage form hos kunden. 

4. Test af maskinen 

Når vi har samlet og opsat laserskæreren hos jer, går vi i gang med at teste og sætte den op til de emner, I skal skære. Vi tester skærekvalitet, hastighed, sikkerhed - alt der er nødvendigt, for at I kan sætte gang i driften. Installation, opsætning og test er med i pakken og ikke noget, I betaler ekstra for. 

IMG_3513_hjVi er med jer hele vejen til korrekt samling af de mange dele.

IMG_3523_hj
De helt tunge maskiner stiller krav til underlaget. Her er maskinens fødder ved at blive svejset fast for at være sikker på, at den ikke flytter sig under produktion. 

IMG_3532_hjBenene efterjusteres.

5. Oplæring og support

Når alt kører, sørger vi for, at I bliver fortrolige med laserskærerens funktioner. Vi afsætter altid to dage til undervisning hos jer sammen med Bodors eksperter. Hvis I efterfølgende bliver i tvivl om noget eller har brug for råd, er vi til rådighed med support - enten over telefonen eller ude hos jer. Herudover bliver I koblet på en direkte online forbindelse til producenten Bodor, som yder service på distancen uanset hvornår, der er noget, der driller jer. Og ja, det er 24 timer i døgnet. 

64388436113__8608D904-DE53-4DEE-8F44-6AC3F042DA61_pngGrundig oplæring og undervisning i jeres nye maskine er en del af pakken, hvis du køber laserskærer hos Svejsehuset.

Er der noget, vi ikke har fået svaret på? Så stil endelig dit spørgsmål i formularen her på siden. 

Vil du se vores udvalg af laserskærere, så har du overblikket her.

om:laserskæring

Få tips og tricks til svejsning og skæring i vores nyhedsbrev.

Læs også