Webshop
Menu
Webshop
+45 8738 6411

 

 

Hvad skal jeg som kunde betale?

Svaret er simpelt: standardprisen minus den rabatstruktur vi sammen udarbejder. Gældende for vores standard produktsortiment.

Det er det korte, men også meget simple svar. Et svar som nok kræver lidt mere forklaring:

Råd og vejledning

Svejsehuset samler på kunder, som vi gerne vil have i mange år. Vi tror nemlig på, at samarbejde og forståelse for jeres forretning og hverdag giver det bedste afkast i længden.

Vi betragter os selv som rådgivere, og vi gør en dyd ud af at kende vores kunder og deres behov.

Vi oplever nemlig, at rigtig mange af vores kunder efterspørger råd og vejledning. Vores fineste opgave er derfor at sikre, at vores kunder får den bedste løsning. Det skal selvfølgelig være til de rigtige priser - men uden råd og vejledning betyder de rigtige priser ingenting.

Altid billigste priser?

Vi er ikke Danmarks største leverandør, og vi ønsker faktisk heller ikke at blive det. Vi køber derfor heller ikke samme mængder produkter hjem, som nogle af branchens største spillere. Hvilket i sagens natur gør, at vi heller ikke altid har branchens billigste priser.

Så hvis I vil have standard komponenter, uanset kvalitet, til laveste pris, så er vi nok ikke den rette leverandør til jer.

Vi har til gengæld branchens bedste og mest kompetente rådgivning og vejledning.

Rabatstruktur

Vi er alle handelsmænd, men ofte glemmer vi at være transparente med vores rabatstruktur. 
Læs mere →

Skaffevarer

Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at hjælpe jer og løse jeres problemer. Læs om hvordan vi kan skaffe varer uden for vores standard sortiment.
Læs mere →

Prisændringer

Priser er dynamiske, så vi vil sikre os, at I forstår hvordan vi laver prisændringer hos Svejsehuset.
Læs mere →

Betalingsbetingelser

Vi har selvfølgelig også betingelser for betaling - ligesom alle andre. Vi synes faktisk vores er meget rimelige. Her kan du læse hvor rimelige de er.
Læs mere →