Menu
Webshop
+45 8738 6411

Bodor i-serie laserskæremaskiner

bodor_logo

Bodor Fiberlaserskæremaskine

Prisstærk laserskæremaskine fra Bodor

Denne prisvenlige laserskæremaskine fra Bodor skærer i plader med høj præcision under hele skæreprocessen, samt et væld af attraktive funktioner.

Samtidig er maskinen enormt prisvenlig og passer ind i de fleste budgetter. 

Sikkert arbejdsmiljø

Laserskæreren fra Bodor er konstrueret på en måde, hvorpå alt skadelig røg og stråling fra skæreprocessen isoleres fuldstændig inde i kabinettet. Det vil med andre ord sige, at der skabes et sikkert arbejdsmiljø omkring maskinen, som operatør og medarbejdere kan færdes trygt i. Maskinen imødekommer desuden CE og ETL-standarderne.

 

Støbejernsramme

Maskinen er konstrueret i støbejern og har således en enorm stabil og slidstærk ramme for optimal kvalitet ved laserskæring. Dette modvirker deformationer i rammen, som kan forværre præcisionen under skæring.

 

Bodor Pro 2.0

Maskinen er udstyret med Bodors egenudviklede software, som tilbyder simpel og intuitiv betjening af laserskæreren. Brugerfladen understøtter input af mange filformater, automatisk nesting, intelligent identificering af kanter, samt en automatisk positioneringsfunktion.

Tekniske specifikationer:

Arbejdsareal: 3048 x 1524 mm.

Laserstyrke: 1000 W / 1500 W / 2000 W / 3000 W

X/Y-akse positioneringspræcision: 0,03 mm.

X/Y-akse repositioneringspræcision: 0,02 mm.

Maksimal hastighed: 100 m/min.

Her kan du hente yderligere materialer om maskinerne.

Hent brochure

Thomas Ulsøe Lille
Thomas Ulsøe
Administrerende Direktør for Svejsehuset

Thomas har stor erfaring med at finde den rigtige løsning til virksomheder i flere størrelser og står altid klar til at svare på dine spørgsmål. Udfyld formularen til højre og han vil vende tilbage hurtigt!

Telefon: 3044 6407

Mail: tu@svejsehuset.dk