Webshop
Menu
Webshop
+45 8738 6411
kontor-1_edits_hj_cr

 

 

Rådgivning, salg og indkøb

 

Vi kan levere alt (næsten)

Svejsehuset kan levere (næsten) alt, hvad I har brug for, så I kan få succes med svejsning og skæring. Vi har et stort standardsortiment og har valgt at specialisere os i bestemte mærker, hvoraf vi har agentur på flere af dem. 

Vi betragter Svejsehuset som et videnshus, hvor vi gør en dyd ud af professionel vejledning af vores kunder. Vi har mange års erfaring - nogle af os har været over 40 år i branchen. Den erfaring bruger vi med stolthed til at rådgive vores kunder, så vi i fællesskab kan finde frem til den bedste løsning. 

tu_kv_hj
Thomas Ulsøe
Adm. Dir/CEO

 +45 3044 6407

tu@svejsehuset.dk

Kontakt os

Vores smede og svejsere arbejder som vikarer i hele Danmark, og det er derfor nemt at samarbejde med Svejsehuset, som oftest

har ”dag-til-dag” levering. Som fast kunde får vi oveni hatten gode tilbud, og altid en venlig servicering af dygtige fagfolk

Morten Ruth_jpg_kv-1

Morten Ruth
Direktør, Vicos ApS 

Hvad med produkter vi ikke har i vores standard sortiment?

DNA'et i Svejsehuset har altid været, at vi vil gøre alt for at skaffe kunden den efterspurgte vare - i den kvalitet og det mærke kunden ønsker. Det vil altid være en del af vores DNA, at Svejsehuset kan skaffe alt. Det er det, der gør os til dem vi er.

Før i tiden differentierede vi ikke mellem skaffevarer og sortimentvarer. Det har bl.a. haft nogle økonomiske konsekvenser for Svejsehuset, hvor vi i flere tilfælde har oplevet at levere en vare, som vi ligefrem tabte penge på at sælge og sende.

Skaffevarer

I fremtiden, når det kommer til skaffevarer udenfor vores normale sortiment og leverandører, vil vi stadig gøre alt, hvad vi kan for at hjælpe jer. Vi vil meget gerne undersøge, hvilke produkter I skal have, og vi hjælper jer gerne med at løse problemer. Også selvom det tager tid og nogle gange kan være ganske besværligt. Det ændrer sig ikke.

Dog har vi i langt de fleste tilfælde et tilsvarende produkt fra en af vores egne leverandører, hvorfra vi kan tilbyde både leveringssikkerhed og faste, gode rabatter.

Hvad angår prisen på skaffevarer, så kan I læse meget mere om skaffevarepriser og priser ved at klikke her.

Samhandelsaftaler

I nogle tilfælde kan skaffevarer ligefrem elimineres ved at indgå en samhandelsaftale. Det gælder naturligvis alle vores varer i Svejsehuset – det er bedst med en samhandelsaftale.

Samhandelsaftalen er dybest set et dokument, som gør at begge parter ved, hvad vi hver især skal gøre for at opnå det bedste samarbejde. En forpligtelse overfor hinanden – som til gengæld giver udvidet fleksibilitet, større sikkerhed og optimale økonomiske betingelser for jer som kunde.

Fragtfri levering

Vi kvitterer til gengæld med fragtfri levering og udvidet servicegrad, da vi i mange tilfælde forpligter os til at lagerføre specifikke varer til jer som kunde - til de skarpeste priser.

Til gengæld vil en samhandelsaftale hos Svejsehuset typisk også inkludere, at hvis vi har skaffet varer hjem (og lagt på lager) som ikke er en del af vores standardsortiment, og I som kunde ikke længere skal bruge varerne – så vil I være forpligtet til at købe det resterende af vores lager af denne vare.

Til gengæld får I nogle klare indkøbsmæssige fordele, både i forhold til pris, leveringssikkerhed og fleksibilitet.

What’s not to like?

Bestil inden kl. 13.30 - få varerne i morgen.

Som nogle af de eneste i branchen, tilbyder vi udvidede bestillingstidspunkter. I kan derfor bestille helt indtil kl. 13.30, og få leveret varerne den følgende dag i hele Danmark.

kontor-4_edits_hj