Webshop
Menu
Webshop
+45 8738 6411
kyle-levesque-TB-GyBM8Kpc-unsplash

 

 

Rådgivning, salg og indkøb

 

Vi kan levere alt (næsten)

... men vi vil helst sælge vores standardsortiment.

Svejsebranchen er præget af meget specifik viden om mange specifikke produkter. Derfor er det en gang imellem nødvendigt at begrænse sig, for at kunne blive specialister indenfor bestemte områder.

Tilvalg er således også lig med fravalg. Vi har i Svejsehuset derfor valgt at specialisere os i bestemte mærker, hvoraf vi har agentur på flere af dem.

Indkøbsudvalg

Vi har gjort os mange tanker om, hvorfor vi har de agenturer og produkter vi har. Vi har derfor et indkøbsudvalg, hvor vi er stærkt repræsenteret med flere forskellige kompetencer på tværs i huset. Udvalgets fineste opgave er at vurdere og indstille til indkøb, hvilke leverandører og produkter vi skal have i Svejsehuset.

Vi vurderer ud fra mange forskellige parametre, alt afhængig af hvilke produktergrupper, der er tale om. Vi gør meget ud af at vurdere på baggrund af, hvad kunderne efterspørger. F.eks. "Hvor kan vi få det bedste og mest innovative produkt til den bedste pris?"

Thomas Ulsøe Lille
Thomas Ulsøe
Adm. Dir/CEO

 +45 3044 6407

tu@svejsehuset.dk

Kontakt os

Hvad med produkter vi ikke har i vores standard sortiment?

DNA'et i Svejsehuset har altid været, at vi vil gøre alt for at skaffe kunden den efterspurgte vare - i den kvalitet og det mærke kunden ønsker. Det vil altid være en del af vores DNA, at Svejsehuset kan skaffe alt. Det er det, der gør os til dem vi er.

Før i tiden differentierede vi ikke mellem skaffevarer og sortimentvarer. Det har bl.a. haft nogle økonomiske konsekvenser for Svejsehuset, hvor vi i flere tilfælde har oplevet at levere en vare, som vi ligefrem tabte penge på at sælge og sende.

Skaffevarer

I fremtiden, når det kommer til skaffevarer udenfor vores normale sortiment og leverandører, vil vi stadig gøre alt, hvad vi kan for at hjælpe jer. Vi vil meget gerne undersøge, hvilke produkter I skal have, og vi hjælper jer gerne med at løse problemer. Også selvom det tager tid og nogle gange kan være ganske besværligt. Det ændrer sig ikke.

Dog har vi i langt de fleste tilfælde et tilsvarende produkt fra en af vores egne leverandører, hvorfra vi kan tilbyde både leveringssikkerhed og faste, gode rabatter.

Hvad angår prisen på skaffevarer, så kan I læse meget mere om skaffevarepriser og priser ved at klikke her.

Samhandelsaftaler

I nogle tilfælde kan skaffevarer ligefrem elimineres ved at indgå en samhandelsaftale. Det gælder naturligvis alle vores varer i Svejsehuset – det er bedst med en samhandelsaftale.

Samhandelsaftalen er dybest set et dokument, som gør at begge parter ved, hvad vi hver især skal gøre for at opnå det bedste samarbejde. En forpligtelse overfor hinanden – som til gengæld giver udvidet fleksibilitet, større sikkerhed og optimale økonomiske betingelser for jer som kunde.

Fragtfri levering

Vi kvitterer til gengæld med fragtfri levering og udvidet servicegrad, da vi i mange tilfælde forpligter os til at lagerføre specifikke varer til jer som kunde - til de skarpeste priser.

Til gengæld vil en samhandelsaftale hos Svejsehuset typisk også inkludere, at hvis vi har skaffet varer hjem (og lagt på lager) som ikke er en del af vores standardsortiment, og I som kunde ikke længere skal bruge varerne – så vil I være forpligtet til at købe det resterende af vores lager af denne vare.

Til gengæld får I nogle klare indkøbsmæssige fordele, både i forhold til pris, leveringssikkerhed og fleksibilitet.

What’s not to like?

Bestil inden kl. 15.00 - få varerne i morgen.

Som nogle af de eneste i branchen, tilbyder vi udvidede bestillingstidspunkter. I kan derfor bestille helt indtil kl. 15.00, og få leveret varerne den følgende dag i hele Danmark.