Webshop
Menu
Webshop
+45 8738 6411

 

Rabatstruktur

I Svejsehuset arbejder vi med rabatstrukturer. Både på kundeniveau men også på varegruppeniveau.

På kundeniveau tager vi udgangspunkt i to typer kunder: Nye kunder og nuværende kunder.

Når det gælder nye kunder, tager vi udgangspunkt i en fælles vurdering af, hvor meget I forventer at handle for. Denne vurdering er afgørende for, hvilken rabatgruppe I bliver placeret i.

Herefter vurderer vi løbende, om I er placeret i den rigtige rabatgruppe. På denne måde får I det optimale ud af jeres indkøb.

Nuværende kunder placeres i den rabatgruppe, som jeres omsætning tillader. Typisk vil jeres rabatstruktur blive vurderet én gang om året.

Rabatgrupper

Vores kunder er delt op i; A,B,C og D. Ligegyldigt hvilken type kunde man er, så varierer rabatten meget fra varegruppe til varegruppe. Man kan altså sagtens opnår større rabat i en enkelt eller to varegruppe (som man måtte bruge meget af) selvom man kun er C kunde.

Der er forskel på kunder og der er forskel på mængden af indkøb. Men hos os bliver du belønnet for din loyalitet. Du får altså bedre priser jo mere du handler.

Men hvad så hvis man er en mindre forretning, men laver alle sine indkøb hos Svejsehuset. Kan man så blive en A-kunde?

Mindre virksomheder kan også blive A kunder.

Ja! Hvis man underskriver en samhandelsaftale. I den sammenhæng kan I sagtens opnå A-status som kunde, så længe vi har nogle klare mål vi arbejder efter. Så udarbejder vi i fællesskab en samhandelsaftale med nogle mål for jeres samlede indkøb.

På denne måde kan Svejsehuset også begynde at disponere indkøb, og derved give jer alle fordelene.

Fair? Det synes vi.

Hvad skal jeg som kunde betale?

Hvad koster det? Hos Svejsehuset pakker vi ikke noget ind. Vi er ligefremme med vores priser og man kan altid få et godt tilbud.
Læs mere →

Skaffevarer

Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at hjælpe jer, og løse jeres problemer. Læs om hvordan vi kan skaffe vare uden for vores standard sortiment.
Læs mere →

Prisændringer

Priser er dynamiske, så vi vil sikre os, at I forstår hvordan vi laver prisændringer hos Svejsehuset.
Læs mere →

Betalingsbetingelser

Vi har selvfølgelig også betingelser for betaling - ligesom alle andre. Vi synes faktisk vores er meget rimelige. Her kan du læse hvor rimelige de er.
Læs mere →