Webshop
Menu
Webshop
+45 8738 6411

 

 

Nyheder

Hold dig opdateret på alle udviklingerne i Svejsehuset.

Januar 30, 2020

Vinder af "Industri 4.0" prisen.

Ved et stort setup og konference torsdag d. 30/1 - 2020, blev Svejsehuset kåret som vinder af "Industri 4.0" prisen af IDA. 

Vi er utroligt stolte over denne pris, og vi er glade for at blive anerkendt for det store arbejde der ligger i omstruktureringen og opbygningen af et nyt forretningsområde. Herunder kan I læse mere om juryens begrundelse for at vælge Svejsehuset. 

https://industri40.ida.dk/idas-industri-4-0-pris/

Vinder af IDAs Industri 4.0 pris

Januar 23, 2020

Tech Management har skrevet stor artikel om tankerne bag Svejsehuset og RO-Buddy

"Den lille forretning Svejsehuset A/S fra Viby J har udviklet en svejserobot, der har åbnet døren til det europæiske marked. Virksomheden er netop blevet nomineret til IDA's ny indstiftede industri 4.0-pris. 

Læs, hvordan og hvorfor den lille handelsforretning udviklede sit nye robot-forretningsben".  

https://techmanagement.dk/artikel/saadan-blev-aarhusiansk-svejsebutik-til-robotudvikler-5206

 

Tech management

Januar 16, 2020

RO-Buddy er udvalgt til "Industri 4.0" prisen 2020 uddelt af IDA.

 

Det er med stor glæde vi kan konstatere, at Svejsehuset A/S og RO-Buddy er indstillet til Industri 4.0 prisen.

"Formålet med prisen er at højne opmærksomhed og læring i særligt SMV-virksomheder om digitalisering og automatisering, der anses som hoveddriverne bag begrebet Industri 4.0. SMV’er defineres i denne sammenhæng som virksomheder med op til 100 ansatte."

"IDAs industri 4.0-pris er indstiftet af Ingeniørforeningen, IDA. Prisen uddeles som en faglig anerkendelse til en mindre eller mellemstor virksomhed, som har arbejdet med at styrke sin konkurrenceevne gennem integration af ny produktionsteknologi i form af tiltag inden for digitalisering, automatisering og AI (kunstig intelligens)."

Hele konferencen løber af stablen torsdag d. 30/1 på IDA's hovedkvarter på Kalvebod Brygge i KBH. 

Tilmeldelse kan ske via dette link. https://industri40.ida.dk/

Ro-buddy - IDA

Januar 7, 2020

Theis Hagen Ravn-Sørensen, ansat som kørende installatør og underviser til RO-Buddy

Theis kommer fra industrien og har i mange år arbejdet som TIG svejser på større og mindre anlæg. Theis vil med sin svejsetekniske ekspertise, køre ud til kunderne og sikre installation samt uddannelse i og af RO-Buddy.

Theis har stor erfaring i at forstå produktioner og komplicerede svejsetekniske opgaver. 

Fremadrettet når I har købt en RO-Buddy, vil det derfor være Theis som kommer ud til jer og sikre RO-Buddy indkøres optimalt i jeres produktion.

theis 2

December 8, 2019

RO-Buddy nu officielt Selco/Böhler produkt.

 

voestalpine Böhler Welding har som tidligere fortalt opkøbt Selco, og i den forbindelse valgt at RO-Buddy nu også skulle være et officielt produkt i porteføljen hos Selco/Böhler. 

Derfor er RO-Buddy nu også solgt i Italien til at starte med via Selco's egne officielle kanaler. Vi har således været i Italien i 5 dage for at undervise hele Selco's italienske sælgerstab, så de kan sælge Ro-Buddy til deres kunder.

Vi er naturligvis meget stolte af denne blåstempling, af vores svejserobot. Vi er sikre på det kommer til at give os et fantastisk boost.

https://www.selcoweld.com/en/download-zone/brochures/cobot.html

BW_Team_Stromquelle_A4HF_2019_GL

September 28, 2019

Martin Dilling-Hansen ansat som sælger på Sjælland

Vi er glade for at kunne byde Martin velkommen på holdet.

Martin kommer fra branchen, og har sidst været Distrikschef for Migatronic på Sjælland. Martin har en af branchens højeste svejseuddannelser IWS, og han har derfor de bedste muligheder for, at kunne rådgive og vejlede kunderne på svejsetekniske spørgsmål. Martin kommer til at køre på hele Sjælland.

I kan allerede nu fange Martin på tlf.: 5154 9420 og booke et møde med ham.

Martin Dilling-Hansen-1

August 16, 2019

Claus Ladefoged Pedersen ansat som ansvarlig for AGA gas

Endnu en styrkelse af kompetencerne i Svejsehuset.

Pr. 12 august – 2019 er Claus Ladefoged Pedersen ansat som ansvarlig for AGA gas hos Svejsehuset A/S. Claus kommer fra en lignende stilling ved MS Svejseteknik i Fredericia, hvor han også var ansvarlig for AGA gas. Claus har været i branchen i mange år, og har yderligere meget stort kendskab til svejs og skæring. I vil derfor kunne møde Claus som første mand i butikken på Jens Juuls vej, men også når I ringer ind på telefonen kan I komme til at tale med Claus.

Vi er meget glade for at kunne byde Claus velkommen på holdet.

Claus Ladefoged Pedersen

August 13, 2019

Fragt på varer

Gældende fra mandag d. 19. august 2019 ændrer Svejsehuset i vores salgs- og leveringbetingelser. Fra mandag d. 19. august påføres fragt på alle varer, som sendes ud af huset.

I den forbindelse har vi samtidig fjernet ekspeditionsgebyret på samtlige ordrer, også gældende for vores butiksekspedition.

Fragten bliver som følgende til DK:

Pakker 0-10 kg 60 kr.
Pakker 10-30 kg 80 kr.
Kvartpaller 200 kr.
Halvpaller 275 kr.
Helpaller 375 kr.

Priserne er + moms.

Der kan kun opnås fragtfri levering ved indgåelse af samhandelsaftale.

For at indgå samhandelsaftale med Svejsehuset, kontakt din Svejsehuset sælger, CEO Lars Jakobsen (+45 2961 0676) eller COO Rasmus Dalegaard (+45 2259 9417)

robson-hatsukami-morgan-NKr0qBAkU4s-unsplash