Menu
Webshop
+45 8738 6411

 

 

DINSE MIG/MAG PI400A

Dinses strømkilde fåes også i en 550A. Maskinens kompakte dimensioner og lave vægt sikre optimal integration i enhver automations proces.

Dinse MIG specifikationer.


Effektivt afkølings system.
Via det integrerede ventilator kanal system med støv beskyttede elektriske komponenter, minimerer muligheden for snavs og støv inde i stømkilden. Det er ikke længere nødvendigt at montere støvfiltre i maskinen.

Imponerende energi effektivitet
Den høje effektfaktor (PFC) sikre økonomisk effektivitet. Takket være reduktionen i den reaktive del af effektforbruget, kan kabeltværsnittet i forsyningen reduceres kraftigt. Og de fleste maskiner kan udelukkende bruges med et 16 A stik. Etableringsomkostningerne ved nybyg bliver reduceret. Sammenlignet med konventionelle stømkilder er enegi forbruget minimeret.

Fleksibel brug
Det er muligt at kontrollere to wire feedere på én strømkilde. I kombination med et skiftende værktøjssystem, kan to forskellige processer håndteres på samme tid, uden manuel indblanding. 

Intelligent kontrol
Den innovative processor og inverter teknologi sikre hurtig proceskontrol. Gennem muligheden for at indstille kundespecifikke svejseparametre, kan kan man designe og udføre opgaver mere effektivt. 

MIG proces

 

Læs mere om DINSE

Böhler TIG

Böhlers nye Terra 320 TLH maskine leverer kræfterne bag Böhlers TIG løsning.
Læs mere →

Böhler MIG/MAG

Böhlers Uranus 3200 PME maskine er standard maskinen, men kan opgraderes til 400A eller 500A.
Læs mere →

DINSE TIG

I DINSES TIG program levers RO-Buddy med en DIX 350 A TIG maskine som standard.
Læs mere →