Menu
Webshop
+45 8738 6411

 

 

Installation og overlevering

Vi leverer altid RO-Buddy klar til brug og på et Sigmund Pro EXT svejsebord, som vi leverer i forskellige størrelser. 

Når vi leverer robotten, kommer vi altid selv og hjælper jer med at installere og komme i gang med at bruge RO-Buddy. I drifter med robotten allerede indenfor én time fra ankomst. 

I skal afsætte et par timer til overleveringen, da vi bruger tiden på at gennemgå URCap'ens muligheder for at definere emner. Vi svejser samtidig på jeres egne emner, og vi gennemgår uddannelse i brugen af RO-Buddy. 

Vi kører ikke, før I drifter.

For at få det optimale ud af vores tid sammen, kræver vi altid af vores kunder, at de har gennemført Universal Robots online uddannelse, inden vi ankommer. Det giver en unik indsigt i hvordan robotten virker. Og det gør, at I får det maksimale ud af vores uddannelse til jer. 

Klik her for at komme til uddannelsen.

I skal vælge "e-Series Online Training"

 

Service og garanti

Svejsemaskinen skal serviceres i forhold til forskrifterne gældende for den enkelte maskine. Selve UR robotten skal ikke serviceres. 

Der er altid 1 års garanti på UR robotten, med mulighed for at tilkøbe yderligere garanti på 1 år - så i alt 2 år. Det koster 16.500 kr (UR5E) og 20.500 kr. (UR10E), at tilkøbe 1 års yderligere garanti på UR robotten. Det skal besluttes og købes på samme tidspunkt, som man køber robotten. Det er ikke muligt efterfølgende at tilkøbe ekstra garanti, når først RO-Buddy er leveret. 

Leverede RO-Buddy's
RO-Buddy's leveret inden for 3 uger fra bestilling