Menu
Webshop
+45 8738 6411

Laserskæring med Bodor

Svejsehuset A/S er autoriseret Bodor forhandler og installatør.

Bodor laver fiber laser skæremaskiner i mange forskellige varianter og udgaver. Svejsehuset A/S er eneste autoriserede forhandler og installatør af Bodor skæremaskiner i Danmark.

Vi forhandler et udvalg af deres maskiner, hvor vi er sikre på at alle maskiner overholder danske krav til sikkerhed og arbejdsmiljø. 

Hør mere om mulighederne

Hastighed er afgørende.

Se forskellen på 3 kW, 6 kW og 12 kW i 10 mm stålplade

i - Serien. Maksimal fleksibilitet.

"Ready to go" - leveret. Maskinen kommer samlet og kræver kun et minimum af installation, før den er klar til produktion. Leveres som: i3 - i5 og i7. 

Bodor P-serie Fiberlaserskæremaskine

P - Serien. Bestseller

Mulighed for automatisk værktøjskift, HD kamera i skærerum, auto fokus laserhoved, automatisk dual platform udskiftning, 360 grader radar system på skærehoved, rørskærer på siden. Op til 140 m/min. Fra 1 kW til 20 kW

Bodor P-serie fiberlaserskæremaskine

S - Serien. "Super power"

Når størrelse og effekt betyder noget. Ultra high speed med 200 m/min. Kan skære op til 50 mm stål. Automatisk justering af nitrogen forbrug og optimering af hastighed afhængig af emne tykkelse.  Fra 4 kW til 30 kW. Læs mere 

Bodor skæremaskiner.

Find den rigtige model til jeres virksomhed.

Klik her for mere info
Vi er meget imponeret over kvaliteten af maskinen, og kvaliteten af arbejdet den udfører. Det tog længere tid at installere end forventet - men resultatet var værd at vente på.” (Køber af PT-Serie)
Carsten BC staal-1

BC Smede & Maskinfabrikken A/S
Adm. Dir Carsten Grubbe Sørensen

Kontakt os allerede i dag.

Vi er klar til at hjælpe jer med at finde den helt rigtige maskine til jeres behov.
Hør mere om mulighederne